Presný laboratórny test, ktorý skúma Vašu reakciu na 222 potravín. Pri tomto type testovania je krvná vzorka analyzovaná softvérovou immunoassay microarray technológiou FoodPrint, ktorá dnes patrí k najpresnejším na svete. Ide o presné laboratórne určenie potravín ktoré zapríčiňujú zvýšenú hladinu protilátok IgG vo vašej krvi.
Postup je nasledovný:
Po úhrade zasielame zákazníkovi odbernú sadu, v ktorej nájde všetko potrebné pre jednoduchý odber kapilárnej vzorky krvi z prsta. Následne je potrebné vyplniť priloženú žiadanku a poslať svoju vzorku podľa inštrukcií na adresu uvedenú v návode. Do 14 kalendárnych dní odo dňa doručenia vzorky bude zákazníkovi zaslaný originálny FoodPrint report spolu so všeobecnými inštrukciami k stravovaniu v akomkoľvek svetovom jazyku.
- Po zakúpení testu vám pošleme súpravu na odber krvi SEPEA.
- V pohodlí vášho domova si odoberiete pár kvapiek krvi z prsta.
- Bezplatne zašlete odobratú vzorku priamo do určeného laboratória.
- Do 14 dní vám pošleme správu o výsledkoch e-mailom.
VAROVANIE! Tento výrobok je súprava na odber krvi. Vzorka krvi sa bude testovať v laboratóriu. Na testovanie vzorky je potrebné podpísať informovaný súhlas so spracovaním osobných údajov na čas potrebný na vykonanie príslušného testu, ako aj súhlas spotrebiteľa s testovaním vzorky. Vyjadrením tohto súhlasu spotrebiteľ stráca právo odstúpiť od zmluvy po poskytnutí služby. Informovaný súhlas je súčasťou balenia. Dodávateľ neodporúča opakovať testovanie skôr ako 12 mesiacov po zavedení diéty. Dôvodom je, že vaše telo môže na zmeny v diéte reagovať pomalšie.
Zoznam potravín testovaných týmto testom:
Agar Agar (riasa), Alga Espaguette, Alga Spirulina, Alga Wakame, Aloe Vera, Alpha – Laktoalbumín, amarant, ananás, ančovičky, aníz, arašidy, artičok, avokádo, bakažán, banán, barnackle (husí krk), bazalka, Beta – Laktoglobulín, bobkový list, bravčové mäso, brokolica, broskyňa, brusnice, cesnak, cibuľa, cibuľa šalotka, cícer, citrón, clam (mušľa), čaj (čierny), čaj (zelený), čakanka, čerešňa, černice, červená repa (cvikla), červené ríbezle, čierne ríbezle, čili papričky (červené), čučoriedky, datle, diviak, divina, estragón, fazuľa široká, fazuľa biela, fazuľa červená, fazuľky (zelené), fenikel (list), figa, gaštan, ginko, gliadín, granátové jablko, grepfruit, guava, harmanček, hejk (morská šťuka), hlávkový šalát, homár, horčicové semienko, hovädzie mäso, hrášok, hrebenatka, hríby, hrozienka, hrozno (čierne, červené, biele), hruška, chmeľ, chobotnica, jablko, jačmený sľad, jarabičie mäso, juka (yuca), kačacie mäso, kajenské korenie, kávové bôby, kalmár, kambala veľká, kapary, kapor, kapusta (červená), kapusta (kel, hlávková), karfiol, kari (mix korenia), káva, kaviár, kazeín, kešu orechy, kivi, klinčeky, kmín, kokos, kola orech, konské maso, korenie (čierne, biele), koriander (list), kozie mäso, kôpor, krab, králičie mäso, krevety (garnáty), kukurica, kuracie mäso, kuskus, kvasnice (pekárenské), kvasnice (pivné), ľanové semienko, liči (litchi), lieskový orech, limetka, losos, majorán, makadamový orech, makrela, maliny, mandarínka, mandle, mango, mangold, mäta prieporná, mečiar (ryba), med, melón (cukrový, vodný, ananásový), mlieko (byvolie), mlieko (kozie), mlieko (kravské), mlieko (ovčie), morčacie mäso, morský čert, morský jazyk (ryba), morký okúň, morský slimák, moruša, mrkva, muškátový orech, nektarinka, okúň obyčajný, olivy, ovos, papája, paprika (zelená, červená, žltá), para orechy, paradajka, petržlen, píniové oriešky, pistácie, platesa, pohánka, polenta (kukuričná krupica), pomaranč, pór, pražma (červená), pražma (kráľovská), prepeličie mäso, proso (pšeno), pstruh, pšenica, pšenica špalda, pšeničné otruby, pštrosie mäso, quinoa (mrlík čilský), raž, rebarbora, reďkovka, repkové semeno, rozmarín, rukola, ružičkový kel, ryža, sardinky, sépia, sezam, sladké drievko, sladké zemiaky, slávka jedlá (mušľa), sleď, slnečnica, sója, srdcovka mušľa, svätojánsky chlieb (karob), šafrán, šalvia, škorica, šošovica, špargľa, špenát, šťuka, tapioka (škrob z manioku), tekvica, telacie mäso, transglutamnináza, treska, treska škvrnitá, trstinový cukor, tuniak, turnip (kvaka), tvrdá pšenica, tymián, úhor, uhorka, ustrica, vaječný bielok, vaječný žĺtok, vanilka, vlašské orechy, volské mäso, zázvor, zelenošáchor jedlý, zeler, zemiaky, žeňšeň, žerucha, žihľava
Nový komentár